By motivating the body to move, you’re encouraging the mind to embrace life” John J. Ratey – 
Baan Fit is Innovatief Marktleider op het gebied van Persoonlijke Empowerment Training & Coaching, Re-integratie, Burn-outbegeleiding en Outplacement. Wij zijn een door het bedrijfsleven erkend re-integratiebureau. Sinds 2000 hebben wij meer duizenden medewerkers, managers en ondernemers met een burn-out, vermoeidheid en/of een loopbaanvraagstuk begeleid middels ons Persoonlijk Empowerment Programma. Mentale begeleiding en loopbaanoriëntatie in de buitenlucht.

Voor mensen met een ziektewet of WIA uitkering van het UWV bieden we een WERKFIT traject aan of Modulaire diensten. Om te ervaren of onze aanpak iets voor u is, kunt u een GRATIS klikgesprek bij u in de buurt maken met één van onze coaches.

De problematiek van deze klachten kennen wij als geen ander. Wij weten ons daarbij omringd door specialisten uit verschillende disciplines. Wij stellen prijs op een persoonlijke relatie met onze cliënten en stemmen de begeleiding zo goed mogelijk af op de specifieke situatie van de klant.

Men is bij ons dus verzekerd van up-to-date kennis en verantwoorde 1-op-1 begeleiding. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 023-5443559. Tijdens een GRATIS klikgesprek kunnen wij dan bekijken wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen .

U bent bij ons meer dan welkom!

Met sportieve & vitale groet,

Ramon van Bergem
Oprichter