By motivating the body to move, you’re encouraging the mind to embrace life” John J. Ratey – 
Baan Fit is Innovatief Marktleider op het gebied van Persoonlijke Empowerment Training & Coaching, Re-integratie, Burn-outbegeleiding en Outplacement. Wij zijn een door het bedrijfsleven erkend re-integratiebureau. Sinds 2000 begeleiden wij meer dan duizend medewerkers, managers en ondernemers met een burn-out, vermoeidheid en/of een loopbaanvraagstuk middels een bewegings- en persoonlijk empowermentprogramma in de vrije natuur naar fysieke en mentale draagkracht.

De problematiek van deze klachten kennen wij als geen ander. Wij weten ons daarbij omringd door specialisten uit verschillende disciplines. Wij stellen prijs op een persoonlijke relatie met onze cliënten en stemmen de begeleiding zo goed mogelijk af op de specifieke situatie van de cliënt. Als houder van het BLIK OP WERK-keurmerk bieden wij onze cliënten specialistische hulp, kwaliteit, maatwerk en persoonsbescherming.

Men is bij ons dus verzekerd van up-to-date kennis en verantwoorde 1-op-1 begeleiding. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 023-5443559. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij dan bekijken wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen.

U bent bij ons meer dan welkom!

Met sportieve & vitale groet,

Ramon E. van Bergem

〈 topcoach/founder since 2000 〉