Het verhaal van Joyce
Date

9 april 2019

Category

Re-integratie

Dankzij mijn leidinggevende en op advies van de bedrijfsarts, ben ik in contact gekomen met Ramon. Na jaren tobben met problemen door de verslaving van een zoon, mijn scheiding en de zorg voor mijn zieke moeder, was ik geestelijk en lichamelijk op.
Ik kende het concept van Ramon niet en ben er totaal blanco ingestapt. Ik liet alles als het ware op mij afkomen. Al naar een paar sessies viel mijn omgeving op dat ik aan het veranderen was. Door de wandelingen en het praten is inderdaad van alles met mij gebeurd, ik begon opnieuw zelfvertrouwen te krijgen, mijn conditie verbeterde en ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen. Dit alles zonder het gevoel te hebben dat ik in therapie was.
Ik heb fijne handvatten van Ramon aangereikt gekregen en heb er vertrouwen in dat ik beter opgewassen ben tegen de problemen die op mijn pad komen. Mijn sessies zijn in december 2014 begonnen, maar Ramon heeft zijn “mooi weer garantie” ruimschoots waargemaakt. Wij hebben bijna altijd met zon gelopen en alleen één of twee keer regen gehad. De wandelsessies in de mooie Meijendel en de aanpak van Ramon zijn een echte aanrader voor mensen die het even niet meer zien zitten en zich steeds meer, zoals ik al een tijdje deed, in zichzelf terugtrekken waardoor je wereld steeds kleiner wordt en de problemen groter.