Het verhaal van Mascha
Date

12 maart 2018

Category

Burn-out Training

Maandenlang heb ik doorgewerkt… totdat ik niet meer kon slapen … een vriendin raadde mij toen Baanfit aan; “echt iets voor jou, actief bezig zijn, zowel geestelijk als lichamelijk.” Eerst dacht ik nog dat ik het allemaal zelf wel kon oplossen, maar de problemen gingen zich op het werk steeds meer opstapelen. Hoe harder ik mijn best deed om het allemaal “goed te doen”, hoe minder ik het gevoel kreeg dat ik gewaardeerd werd en erger nog, hoe meer ik mezelf ging verliezen. Totdat ik de knoop doorhakte en de moed nam om een afspraak te maken. Dat was voor mij al een hele overwinning. Twee weken later heb ik mijn baan opgezegd en vanaf dat moment ben ik weer gaan bouwen.
Door veel te praten leek het alsof er een last van mijn schouders viel. Ik begon het leven weer te waarderen, had weer oog voor familie en vrienden en kreeg weer zin in leuke dingen doen. Ik stel nu mijn grenzen goed vast, en weet dat ik wel 100% inspanning kan leveren maar dat vaak 70% al genoeg is.
Ramon heeft mij in staat gesteld om vanuit je eigen kracht te werken. En het heeft resultaat, een leuke nieuwe baan, een top conditie op alle vlakken en boven alles, gelukkig zijn!!