In 2000 is beroepscoach Ramon van Bergem als eerste in Nederland gestart met een uniek gezondheidsconcept tegen stress en burn-out: de BaanFit Methode ™.

Deze methode is gebaseerd op mentale (loopbaan)coaching in combinatie met fysieke inspanning in de vrije natuur. Zowel de natuurbeleving als lichaamsbeweging zonder prestatiedruk zorgen voor de juiste balans tussen lichaam en geest.

Lopen en praten in de natuur is een uitstekende manier om beter contact met je lichaam en gevoelsleven te krijgen, en daarmee ook je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Het doorbreekt een dwangmatige gedachtestroom (piekeren) en stimuleert het probleemoplossend denken. Een probleem wordt als het ware meer op afstand gezet, waardoor je op een andere wijze kan gaan denken. In combinatie met de persoonlijke coaching werkt de BaanFit Methode ™ bij uitstek bij mensen met een burn-out, werkstress klachten en een midlife crisis.

Sinds 2000 hebben meer dan duizend klanten veel baat gehad bij de BaanFit Methode ™. Onze bewezen resultaten (alle trajecten en interventies zijn 100% evidence-based) worden ook herkend in de markt, wat blijkt uit diverse keurmerken en accreditaties die wij hebben mogen ontvangen, waaronder Blik op Werk, Cliënten Keurmerk Registratie (CKR), NOBCO, NOLOC, LVSC, EEFA, EMCC en Alites.

Al jaren scoort BaanFit hoog in klanttevredenheid (2014: 9,2 bron: Blik op Werk) en beschikken wij over een privacy- en klachtenreglement om u zo professioneel en integer mogelijk van dienst te kunnen zijn. De BaanFit Methode ™ is de afgelopen jaren uitgebreid getoetst door DNV-GL (Det Norske Veritas), een van de grootste certificatie-instellingen ter wereld.

ramon2