“Onze kracht is onze mensgerichte benadering en uitmuntende klanttevredenheid”

Iedere BaanFit Coach is een professional pur sang en heeft jarenlange werkervaring in outplacement, re-integratie eerste en tweede spoor, burn-out begeleiding, wandelcoaching, fysieke en mentale begeleiding en het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het starten van een eigen onderneming. Daarbij is het uitgangspunt mensen hun eigen kracht opnieuw te laten voelen.

De kracht ligt in onze persoonlijke benadering: het vermogen van de BaanFit Coach om de mens achter de vraag te zien en aan te spreken. Dat doen wij met veel passie, deskundigheid en inlevingsvermogen. Onze kwaliteiten worden zeer hoog (9!!) gewaardeerd door een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Wij zijn allen op ons eigen deelgebied specialist en eveneens individueel gecertificeerd. Voor ons geldt altijd dat wij ons houden aan de Ethische Gedragscode geldend in de re-integratie branche.

Ons credo is: “Zorg altijd dat je een eigen plan hebt, anders loop je het risico onderdeel te worden van het plan van een ander”.

Wij stellen ons graag aan u voor

Senior Coach / oprichter Ramon 

Coach /Algemeen Manager Minou

Onze co-assistent Cooper

Junior Coach / Media Manager Erika