Outplacement biedt je kansen. Grijp ze!

Heb je een outplacementbedrag vanuit je VSO wat je wilt besteden aan coaching? Dat kan bij Baanfit. Wij hebben namelijk een speciaal programma opgezet dat je kan helpen bij het vinden van een baan die écht bij je past. Zo doen we niet alleen een onderzoek naar jouw eigen competenties, we helpen ook met praktische tips en personal branding.

Alles volgens de laatste trends en ontwikkelingen van 2023. Ook begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

GRATIS KENNISMAKING

Baanfit brengt jouw wensen in kaart

Weet je precies op welke branches je je moet richten bij het zoeken naar een passende baan? Wat zijn de kansberoepen? Hoe zet je je netwerk in?

Baanfit heeft meer dan 20 jaar ervaring en is actief in de regio West-Nederland (driehoek Haarlem, Amsterdam en Utrecht).

Wij vragen je na te denken over wat bijvoorbeeld bedrijven zijn waar je voor zou willen werken? En welke mensen in jouw huidige netwerk (via LinkedIn) zouden je kunnen helpen deuren te openen naar die nieuwe baan? Wij zorgen voor praktische tips en een plan wat je echt verder brengt.

Is het een tegenslag of juist een kans?

Het is duidelijk. Je kunt niet meer aan de slag bij je huidige werkgever. Dit kan je als een tegenslag ervaren, maar wij raden je aan dit als een kans te zien. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om op zoek te gaan naar werk wat echt bij je (jouw talenten en kwaliteiten) past. Een baan die je verdient. En natuurlijk starten we met het analyseren van je wensen, eisen, ervaring, werkvoorwaarden en competenties. Maar dit programma is een stuk uitgebreider dan dat. We helpen je een praktisch stappenplan op te zetten dat leidt naar nieuw, inspirerend en spannend werk.

Baanfit helpt stappen te maken die je verder brengen

Tegenwoordig kan niemand er meer onderuit: een presentatie op het internet. LinkedIn welteverstaan. En soms – het ligt eraan in welke branche je werk zoekt – is zelfs het opstarten van een FaceBook-pagina van belang. Baanfit kan je hierbij helpen. Wij weten precies wat er op je CV, je LinkedIn en je motivatiebrief zou moeten komen te staan. We werken met bewezen templates en methodieken, zoals Management Drives, MBTI en DISC.

Kosten Outplacementtraject

Een outplacementtraject is een belangrijke stap naar een nieuwe baan of loopbaan. Binnen dit traject doen wij loopbaanonderzoek en stellen samen met jou een Zoekprofiel op. Daarbij denken we ook ‘out of the box’. Zo behoort het starten van een eigen bedrijf tot de mogelijkheden of een combinatie met een betaalde baan. Ook helpen wij je zelfs met de begeleiding van de te nemen stappen bij een WW-uitkering.

De coaching wordt altijd gegeven door een gecertificeerde loopbaancoach.
Locaties: Amsterdam, Utrecht en Haarlem
Vrijblijvend kennismaken