Outplacement biedt u kansen. Grijp ze!

Heeft u een outplacementbedrag wat u wilt besteden aan coaching? Dat kan bij Baan Fit. Wij hebben namelijk een speciaal programma opgezet dat u kan helpen bij het vinden van een baan die echt bij u past. Zo doen we niet alleen een onderzoek naar uw eigen competenties, we helpen ook met praktische tips en personal branding.

Alles volgens de laatste trends en ontwikkelingen van 2021. Ook begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

GRATIS KENNISMAKING

Baan Fit brengt uw wensen in kaart

Weet u precies op welke branches u zich moet richten bij het zoeken naar een passende baan?

Baan Fit heeft 20 jaar ervaring en is actief  de regio West-Nederland.

Wij vragen u na te denken over wat bijvoorbeeld bedrijven zijn waar u voor zou willen werken? En welke mensen in uw huidige netwerk zouden u kunnen helpen deuren te openen naar die nieuwe baan? Wij zorgen voor praktische tips en een plan wat u verder brengt.

Is het een tegenslag of juist een kans?

Het is duidelijk. U kunt niet meer aan de slag bij uw huidige werkgever. Dit kunt u als een tegenslag ervaren, maar wij raden u aan dit als een kans te zien. U heeft nu namelijk de mogelijkheid om op zoek te gaan naar werk wat echt bij u (uw talenten en kwaliteiten) past. Een baan die u verdient. En natuurlijk starten we met het analyseren van uw wensen, eisen, ervaring en competenties. Maar dit programma is een stuk uitgebreider dan dat. We helpen u een praktisch stappenplan op te zetten dat leidt naar nieuw, inspirerend en spannend werk.

Baan Fit helpt stappen te maken die u verder brengen

Tegenwoordig kan niemand er meer onderuit: een presentatie op het internet. LinkedIn welteverstaan. En soms – het ligt eraan in welke branche u werk zoekt – is zelfs het opstarten van een FaceBook-pagina van belang. Baan Fit kan u hierbij helpen. Wij weten precies wat er op uw CV, uw LinkedIn en uw FaceBook zou moeten komen te staan.

Kosten Outplacementtraject

Een outplacementtraject is een belangrijke stap naar een nieuwe baan of loopbaan. Binnen dit traject doen wij loopbaanonderzoek en stellen samen met u een Zoekprofiel op. Daarbij denken we ook ‘out of the box’. Zo behoort het starten van een eigen bedrijf tot de mogelijkheden of een combinatie met een betaalde baan. Ook helpen wij u met de begeleiding van de te nemen stappen bij een WW-uitkering.

De coaching wordt gegeven door een gecertificeerde loopbaancoach.
Locaties: Amsterdam, Utrecht, de Ronde Venen, het Groene Hart, Amersfoort en Haarlem
Vrijblijvend kennismaken