Zit je niet lekker in je vel?

Ervaar je een te hoge werkdruk, dreigend ontslag, moeite met grenzen aan te geven, extreme vermoeidheid, stress- en spanningsklachten? Of heb je te maken met re-integratie 2e spoor of een burn-out?

Sommige life-events hebben een enorme impact, voor jou en je omgeving. Het Persoonlijk Empowerment Programma van Baanfit biedt dan nieuwe perspectieven.

Baanfit coacht je naar beweging

Bewegen en praten in de vrije natuur helpt mentale en lichamelijke klachten tegen te gaan. Of ontregelingen te normaliseren. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Lichaamsbeweging heeft op veel stoffen in je lijf namelijk een positieve invloed. Fysieke inspanning zorgt voor de aanmaak van endorfines. En deze stof zorgt voor positieve gevoelens.

GRATIS PROEFLES

Lopen en praten in de natuur

Het fysiek en mentaal herstelprogramma (P.E.P) van Baanfit bestaat standaar uit 16 wekelijkse sessies van een uur en is gebaseerd op 1-op-1 looptherapie, SPORT NLP en loopbaancoaching. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen, het aanleren van de juiste looptechniek, loopbaangesprekken, wandelen of hardlopen: je krijgt een op maat gesneden programma aangeboden. Na een aantal sessies is direct een verbetering in je fysieke en mentale veerkracht waar te nemen en krijg je rust in je hoofd.

Het Empowerment Programma pept je letterlijk op

Alle begin is moeilijk. En starten met bewegen is dat helemaal wanneer je weinig energie hebt. Daarom gaat er met P.E.P. altijd een Baanfit coach met je mee. Je wordt deskundig begeleid tijdens het lopen. De coach loopt mee. Samen doorbreken we op die manier de vicieuze cirkel waar je inzit en maken we ruimte voor nieuwe plannen. Je krijgt je focus terug en pakt de regie over je eigen lichaam en leven weer op. Daarom staat de E in P.E.P. voor empowerment.

Lopen en praten in de natuur werkt echt

Vergoeding via je werkgever

Vanaf 1 april 2002 is de Wet Verbetering Poortwachter ingetreden en geldt voor jouw werkgever dat hij je bij arbeidsongeschiktheid of langdurige ziekte zo spoedig mogelijk weer op het been helpt. Een kortlopend traject van 3 maanden wordt veelal als interventie ingezet.

Alle bedrijven vergoeden het individuele begeleidingstraject van Baanfit vanuit goed werkgeverschap. Door onze deskundige en snelle interventie zien steeds meer werkgevers het belang in van een andere, meer fysiek gerichte aanpak en begeleiding van haar medewerkers.

Als je je aanmeldt dan zorgen wij ervoor dat jouw werkgever tot vergoeding van ons programma overgaat.

Je bedrijfsarts of werkgever helpen je  verder

Ervaar zelf wat P.E.P. voor je kan betekenen

De meeste klanten komen op doorverwijzing en goede ervaringen van oud-klanten. Wij begrijpen je klachten als geen ander en geven antwoord op “Hoe kan ik, als alles fout gaat, weer door”.

Soms zit het tegen, lopen dingen anders dan gepland. Een goede coachingspartner met veel ervaring, die je snel op je gemak stelt en je een peptalk geeft en samen met jou je herstelproces uitstippelt, is de eerste stap naar herstel.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij jou in de buurt.

GRATIS KLIKGESPREK

Onze persoonlijke benadering is uniek