Zit u niet lekker in uw vel?

Ervaart u een te hoge werkdruk, dreigend ontslag, het verlies van een dierbare, extreme vermoeidheid, stress- en spanningsklachten? Of heeft u te maken met re-integratie 2e spoor of een burn-out?

Sommige life-events hebben een enorme impact, voor u en uw omgeving. Het Persoonlijk Empowerment Programma van Baan Fit biedt dan nieuwe perspectieven.

Baan Fit coacht u naar beweging

Bewegen en praten in de vrije natuur helpt mentale en lichamelijke klachten tegen te gaan. Of ontregelingen te normaliseren. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Lichaamsbeweging heeft op veel stoffen in uw lijf namelijk een positieve invloed. Fysieke inspanning zorgt voor de aanmaak van endorfines. En deze stof zorgt voor positieve gevoelens.

GRATIS PROEFLES

Lopen en praten in de natuur

Het fysiek en mentaal herstelprogramma (P.E.P.) van Baan Fit bestaat uit 16 wekelijkse sessies van een uur en is gebaseerd op 1-op-1 looptherapie, SPORT NLP en loopbaancoaching. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen, het aanleren van de juiste looptechniek, loopbaangesprekken, wandelen of hardlopen: u krijgt een op maat gesneden programma aangeboden. Na een aantal sessies is direct een verbetering in uw fysieke en mentale veerkracht waar te nemen en krijgt u rust in uw hoofd.

Het Empowerment Programma pept u letterlijk op

Alle begin is moeilijk. En starten met bewegen is dat helemaal wanneer u weinig energie hebt. Daarom gaat er met P.E.P. altijd een Baan Fit coach met u mee. U wordt deskundig begeleid tijdens het lopen. De coach loopt mee. Samen doorbreken we op die manier de vicieuze cirkel waar u inzit en maken we ruimte voor nieuwe plannen. U krijgt uw focus terug en pakt de regie over uw eigen lichaam en leven weer op. Daarom staat de E in P.E.P. voor empowerment.

Lopen en praten in de natuur werkt echt

Vergoeding via uw werkgever

Vanaf 1 april 2002 is de Wet Verbetering Poortwachter ingetreden en geldt voor uw werkgever dat hij u bij arbeidsongeschiktheid of langdurige ziekte zo spoedig mogelijk weer op het been helpt. Een kortlopend traject van 3 maanden wordt veelal als interventie ingezet.

Ruim 98% van de bedrijven vergoedt het individuele begeleidingstraject van Baan Fit. Door onze deskundige en snelle interventie zien steeds meer werkgevers het belang in van een andere, meer fysiek gerichte aanpak en begeleiding van haar medewerkers.

Als u zich aanmeldt dan zorgen wij ervoor dat uw werkgever tot vergoeding van uw programma overgaat.

Uw bedrijfsarts of werkgever helpen u verder

Ervaar zelf wat P.E.P. voor u kan betekenen

De meeste klanten komen op doorverwijzing en goede ervaringen van oud-klanten. Wij begrijpen uw klachten als geen ander en geven antwoord op “Hoe kan ik, als alles fout gaat, weer door”.

Soms zit het tegen, lopen dingen anders dan gepland. Een goede coachingspartner met veel ervaring, die u snel op uw gemak stelt en u een peptalk geeft en samen met u uw herstelproces uitstippelt, is de eerste stap naar herstel.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt.

GRATIS PROEFLES

Onze persoonlijke benadering is uniek