Baan Fit helpt u nieuwe stappen te ondernemen.

Doet u waar u goed in bent? Bent u gelukkig in uw werk? Of heeft u het gevoel dat u niet op de juiste plek zit en dat het hoog tijd is het roer om te gooien?

Dan is loopbaancoaching wellicht iets voor u. De coaches van Baan Fit geven regelmatig loopbaanadvies. Wij ondersteunen namelijk al jarenlang werknemers, ondernemers en managers met het maken van verstandige (werk)keuzes die ze helpen een nieuwe richting in te gaan. Op weg naar een succesvolle toekomst.

Baan Fit coacht u naar de juiste koers.

Wat zijn uw kwaliteiten en gebruikt u ze ten volle? Belangrijke vragen om uzelf te stellen wanneer u nadenkt over het wisselen van baan of carrière. Want voordat u kunt veranderen moeten alle belemmeringen die succesvol functioneren in de weg staan, worden geminimaliseerd. Baan Fit biedt loopbaancoaching op maat aan. Door middel van een persoonlijke analyse bepalen we (in samenspraak met u) welke richting u uit wilt gaan. We bieden hier diverse mogelijkheden voor aan.

GRATIS KENNISMAKING

Loopbaanonderzoek

Wij geven kort en krachtig en zo concreet mogelijk antwoord op de vraag “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?”

Wat drijft u? Waarvan wordt u enthousiast? En hoe ziet u de toekomst? Door onder meer deze vragen te beantwoorden en te kijken of uw werk bij uw persoonlijkheid en capaciteiten past, formuleren we een advies. Natuurlijk onderzoeken we ook of u goed kunt omgaan met veranderingen en stress.

Wij hanteren hiervoor de Alites-methode volgens de volgende 4 stappen:

  1. Zelfverkenning (wat zijn uw kernwaarden, werkvoorwaarden, bekwaamheden, kernkwaliteiten, loopbaanankers, leer- en werkstijlen, persoonlijk profiel en stijl indicator)
  2. Visievorming (toekomstvisie, creatiespiraal, persoonlijke overtuigingen, beroepsrichtingen en werkgebieden en zoek- en ontwikkelingsprofiel)
  3. Marktverkenning (jobmarketing, oriëntatie en analyse, netwerken en persoonlijk actieplan)
  4. Marktbenadering (solliciteren en onderhandelen)

Doel is het bepalen van uw persoonlijk profiel, welke vertaald wordt naar uw LinkedIn-profiel, Facebook, Instagram en Twitter. Met behulp van personal branding helpen wij u met het maken van de juiste loopbaan (vervolg)keuze.

Onderzoek uw eigen talent

Persoonlijk Actieplan

Wat zijn uw zwakke en uw sterke punten? Waar liggen kansen en waar obstakels? Wat zijn de huidige trends op de arbeidsmarkt?

Door het maken van een uitgebreide SWOT-analyse (Sterkte-zwakte analyse, Kansen & Bedreigingen op de arbeidsmarkt 2021 anno nu) schatten we uw kansen op koersverandering reëel in. Natuurlijk vormen inzichtgesprekken de basis van de analyse van uw loopbaan.

Welke kwaliteiten wilt u uitbouwen? En op welke vlakken wilt u zich ontwikkelen? Daar maken wij samen met u een praktisch plan voor. Het plan bestaat ook uit een talentenonderzoek. Hiermee brengen wij samen met u uw harde en zachte competenties in beeld.