Baanfit is een officieel erkend re-integratiebedrijf.

Baanfit is een door het UWV en bedrijfsleven erkend re-integratiebedrijf en is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk geweest. Baanfit, het bedrijf van beroepscoach Ramon van Bergem , voert sinds 2000 re-integratie 2e Spoor-, fysieke activering (ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers) en outplacementtrajecten uit voor diverse opdrachtgevers.

De problematiek hierbij kennen wij als geen ander. Baanfit weet zich omringd door specialisten uit verschillende disciplines. Wij stellen prijs op een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers en stemmen de begeleopdrachtgeversiding zo goed mogelijk af op de specifieke situatie van de werknemer. Men is bij ons verzekerd van up-to-date kennis en verantwoorde begeleiding.

“Ramon van Bergem is een innemende persoonlijkheid die tegelijkertijd professioneel en resultaatgericht is. Als opdrachtnemer reageert hij altijd zeer vlot op vragen en hij houdt zichzelf goed op de hoogte van de betreffende regelgeving. De samenwerking is prima en de geleverde resultaten zijn goed. Dat ook klanten die door hem begeleid zijn of worden er zo over denken blijkt uit een hoog klanttevredenheidscijfer”. O. Helsloot, UWV Contract-deskundige

Een overzicht van trouwe opdrachtgevers in de afgelopen 15 jaar

logo_abn

logo_albert_heijn

logo_bugaboo

logo_carlson

logo_erp

logo_fersys

logo_hair-max

logo_hartekamp

logo_heijmans

logo_infor

logo_kennemer

logo_kidswereld

logo_kinderrijk

logo_klm

logo_kswiss

logo_kuoni

logo_lagroup

logo_mcc

logo_min-ezli

logo_peugeot

logo_philadelphia

logo_politie

logo_rijksgebouwendienst

logo_rijksmuseum

logo_sein

logo_terre

logo_ttif

logo_tui

logo_unilever

logo_uwv

logo_vrom

logo_zorgcontact