BaanFit coacht u naar een nieuwe uitdaging

Heeft u een outplacementbedrag wat u wilt besteden aan coaching? Dat kan bij BaanFit. Wij hebben namelijk een speciaal programma opgezet dat u kan helpen bij het vinden van een baan die echt bij u past. Zo doen we niet alleen een onderzoek naar uw eigen competenties, we helpen ook met praktische tips en personal branding. Alles volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Ook begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. En wilt u echt letterlijk even afstand nemen? Dan is het zelfs mogelijk het outplacementprogramma op Bonaire te volgen.

BaanFit brengt uw wensen in kaart

Weet u precies op welke branches u zich moet richten bij het zoeken naar een passende baan? BaanFit helpt u daarbij. Wij vragen u na te denken over wat bijvoorbeeld bedrijven zijn waar u voor zou willen werken? En welke mensen in uw huidige netwerk zouden u kunnen helpen deuren te openen naar die nieuwe baan? Wij zorgen voor praktische tips en een plan wat u verder brengt.

  outplacementkantoor

planab

Outplacement biedt u kansen. Grijp ze!

Het is duidelijk. U kunt niet meer aan de slag bij uw huidige werkgever. Dit kunt u als een tegenslag ervaren, maar wij raden u aan dit als een kans te zien. U heeft nu namelijk de mogelijkheid om op zoek te gaan naar werk wat echt bij u (uw talenten en kwaliteiten) past. Een baan die u verdient. En natuurlijk starten we met het analyseren van uw wensen, eisen, ervaring en competenties. Maar dit programma is een stuk uitgebreider dan dat. We helpen u een praktisch stappenplan op te zetten dat leidt naar nieuw, inspirerend en spannend werk.

BaanFit helpt stappen te maken die u verder brengen

Tegenwoordig kan niemand er meer onderuit: een presentatie op het internet. LinkedIn welteverstaan. En soms – het ligt eraan in welke branche u werk zoekt – is zelfs het opstarten van een FaceBook-pagina van belang. BaanFit kan u hierbij helpen. Wij weten precies wat er op uw CV, uw LinkedIn en uw FaceBook zou moeten komen te staan.

Onze aanpak

– Persoonlijke coaching
– Onderzoeken waar uw talent ligt
– Hoe u via Linkedin een baan vindt
– Beroepskeuzeonderzoek
– Sollicitatiebegeleiding
– Starterbegeleiding (eigen bedrijf starten)
– Netwerktraining

De voordelen van BaanFit op een rij:

 • U krijgt van tevoren inzicht in inhoud en werkwijze van trajecten
 • U heeft een vaste contactpersoon binnen het bedrijf
 • BaanFit geeft informatie over uw rechten en plichten
 • BaanFit gaat serieus om met uw wensen en klachten
 • Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan
 • Er is deskundig personeel
 • BaanFit heeft aandacht voor kwaliteitsverbetering
 • U start uw outplacementtraject in een inspirerende omgeving
 • BaanFit heeft al 3 jaar op rij het hoogste klanttevredenheidscijfer

Adres Outplacement Amsterdam

De Veranda – Restaurant in het Amsterdamse Bos
Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht